Work-With-IT - Service & Advies - Zakelijk (MKB)

Work-With-IT heeft ook voor regionale MKB bedrijven diverse diensten voor u waarbij Service en Advies belangrijke waarden zijn. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten met een beknopte omschrijving. Heeft u vragen betreffende een bepaalde dienst neemt u dan contact met ons op.

Aankoopadvies- en bemiddeling
Uw bedrijf heeft behoefte aan nieuwe PC's of laptops, maar u heeft behoefte aan advies. Work-With-IT geeft onafhankelijk en passend advies voor uw bedrijf. U heeft ook de mogelijkheid om via Work-With-IT PC's, laptops of randapparatuur te bestellen. Binnen korte tijd kan dan een uitbreiding van uw systeempark worden bereikt.

CPS - Computer Periodieke Service
Dit is een onderhoudsbeurt voor uw PC's of laptops (verder - systemen). Enkele systemen in uw bedrijf zijn al een aantal jaren in gebruik en zijn wat trager geworden. Dit is een normaal verschijnsel. Om de levensduur van uw systemen te verlengen is het daarom verstandig een CPS door Work-With-IT jaarlijks uit te laten voeren. Let wel, maximale leeftijd van de systemen is voor een CPS 5 jaar ! Klik in het menu rechts voor meer informatie over CPS.

Volledige herinstallatie van uw PC's of laptops
Uw systemen werken niet meer naar behoren, zijn traag en doen vaak niet meer wat u wilt. Een CPS biedt dan vaak geen oplossing meer. Een frisse volledige herinstallatie wel. U levert uw systeem aan, evt. met bijgeleverde systeem cd's/dvd's en Work-With-IT verzorgt de herinstallatie van uw systeem. Ook als u geen systeem cd's/dvd's heeft ontvangen kan Work-With-IT de herinstallatie verzorgen.

Reparatie
Uw systeem of bepaalde onderdelen werken niet meer. Work-With-IT kan dit repareren of vervangen. U levert uw systeem aan en Work-With-IT analyseert het probleem. N.a.v. de analyse wordt een offerte opgesteld voor de reparatie of vervanging. Indien u akkoord gaat verzorgt Work-With-IT de reparatie/vervanging en krijgt u bericht wanneer uw systeem gereed is.

Hulp op afstand
Indien u dit wenst kan Work-With-IT u op afstand hulp aanbieden. Via quick support wordt een veilige verbinding gelegd tussen uw computer en die van Work-With-IT. Hierdoor kunnen wij dan direct op uw bedrijfscomputer meekijken en evt. problemen op afstand voor u oplossen.

Computerbeveiliging
Elke PC of laptop dient te zijn voorzien van een goed antvirus programma en een goede firewall, ook/zeker in een bedrijfsnetwerk. Een bedrijf kan helaas geen gebruik maken van gratis antivirusprogramma's. Work-With-IT kan u een passend advies geven en verzorgt ook de installatie.