Work-With-IT - Service & Advies - Particulier

Work-With-IT heeft diverse diensten voor u waarbij service en advies belangrijke waarden zijn. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten met een beknopte omschrijving. Heeft u vragen betreffende een bepaalde dienst neemt u dan contact met ons op.

Aankoopadvies- en bemiddeling
U wilt een nieuwe PC of laptop aanschaffen, maar u wilt hier graag advies bij. Work-With-IT geeft onafhankelijk en persoonlijk advies.

CPS - Computer Periodieke Service
Dit is een onderhoudsbeurt voor uw PC of laptop (verder - systeem). Uw systeem is al een aantal jaar in gebruik en is wat trager geworden. Dit is een normaal verschijnsel. Om de levensduur van uw systeem te verlengen is het daarom verstandig een CPS door Work-With-IT uit te laten voeren. Klik in het menu rechts voor meer informatie.

Volledige herinstallatie van uw PC of laptop
Uw systeem werkt niet meer naar behoren, is traag en wil niet meer doen wat u wilt. Een CPS biedt dan vaak geen oplossing meer. Een frisse volledige herinstallatie wel. U levert uw systeem aan, evt. met bijgeleverde systeem cd's/dvd's en Work-With-IT verzorgt de herinstallatie van uw systeem. Ook als u geen systeem cd's/dvd's heeft ontvangen kan Work-With-IT de herinstallatie verzorgen.

Reparatie
Uw systeem of een bepaald onderdeel werkt niet meer. Work-With-IT kan dit repareren of vervangen. U levert uw systeem aan en Work-With-IT analyseert het probleem. N.a.v. de analyse wordt een offerte opgesteld voor de reparatie of vervanging. Indien u akkoord gaat verzorgt Work-With-IT de reparatie/vervanging en krijgt u bericht wanneer uw systeem gereed is.

Aanleg/configuratie thuisnetwerk
U heeft thuis twee of meer computers en u wilt hier een thuisnetwerk van maken, zodat alle computers afzonderlijk (hetzij bekabeld of draadloos) op internet kunnen en evt. met elkaar kunnen communiceren. Work-With-IT kan u hierbij behulpzaam zijn.

Hulp op afstand
Indien u dit wenst kan Work-With-IT u op afstand hulp aanbieden. Via quick support wordt een veilige verbinding gelegd tussen uw computer en die van Work-With-IT. Hierdoor kunnen wij dan direct op uw computer meekijken en evt. problemen op afstand voor u oplossen.

Computerbeveiliging
Elke PC of laptop dient te zijn voorzien van een goed antvirus programma en een goede firewall. Work-With-IT kan dit voor u verzorgen.