Work-With-IT - Computer Periodieke Service

Kortweg CPS. Uw PC loopt al weer wat jaartjes mee. Maar het begint allemaal wat trager te worden en de PC reageert niet meer zoals u gewend was. Hiervoor heeft Work-With-IT een speciale dienst in het leven geroepen, de zgn. Computer Periodieke Service. Wanneer u hier namelijk niets aan laat doen loopt u de kans dat uiteindelijk uw PC een keer vastloopt.

Wat is een CPS en wat doet Work-WIth-IT dan met uw PC.

Een CPS is een volledige onderhoudsbeurt voor uw PC. De volgende werkzaamheden worden hierbij verricht.

- We maken uw PC schoon: Op een verantwoorde manier wordt de pc gereinigd van aanwezige stof en aanslag. Deze kunnen op den duur leiden tot haperingen in de hardware.  
 
- We kijken uw PC na. Qua hardware kijken we of de juiste en laatste drivers zijn geïnstalleerd. Zo nodig worden deze gedownload en geïnstalleerd. Qua software kijken we of er zaken zijn die niet op een PC thuishoren, zoals toolbars en cookies, spyware, trojans en virussen, maar ook tijdelijke en back-upbestanden die niet door uzelf zijn gemaakt. Ook worden de laatste updates van het besturingssysteem geinstalleerd.
 
- Defragmentatie: Al uw harde schijven en partities worden gedefragmenteerd. Dit is het netjes bij elkaar zetten op de schijf van alle onderdelen van geinstalleerde programma's. Doordat alles wat tot een bepaald programma behoort weer netjes bij elkaar komt staan bevordert dat de snelheid waarmee zo'n programma werkt.


Na de CPS krijgt u advies en tips om te erge verontreiniging van uw PC te voorkomen.

Een CPS kost € 50,= euro en u kunt uw PC na twee dagen weer ophalen. Indien u dit wenst kunt u na een jaar weer een vrijblijvende oproep ontvangen om nogmaals een CPS te laten uitvoeren.

Is uw PC toe aan een CPS door Work-With-IT ? Neem dan contact op en we plannen dan
uw PC graag in. U krijgt direct te horen wanneer u uw PC kunt brengen en wanneer deze weer kan worden opgehaald.

. : Abonneer u op onze Nieuwsbrief